Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/treinviaggio.nl/httpdocs/mod/PHPMailer-master/PHPMailerAutoload.php on line 45
IJstruck | Oldtimer huren - Tre In Viaggio Foodtrucks | Tre In Viaggio | Huur uw oldtimer Piaggio APE

IJstruck

Stel je voor: een zwoele zomerdag, het geluid van spelende kinderen en het gezellige gepraat van mensen die van het buitenleven genieten. En dan komt daar onze Piaggio met schepijs op locatie aan!

Onze prachtige Piaggio, gevuld met het lekkerste ambachtelijke schepijs, is het perfecte middelpunt voor elk evenement. Of het nu gaat om een buurtfeest, een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeestje, onze Piaggio voegt gegarandeerd iets bijzonders toe.

Voorzie iedereen van zijn favoriete smaak. Van de klassiekers zoals vanille en chocolade tot de hipste smaken. Bestel de 5-liter ijsbakke die gemaakt zijn van alleen de beste ingrediënten en zijn gegarandeerd om de smaakpapillen van jou en je gasten te verrassen en te verheugen.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog onze Piaggio met schepijs op locatie en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Specificaties

Afmetingen truck: lengte 280 cm, breedte 140 cm, hoogte 195 cm
Leeg gewicht truck: +-300 kg

Goed om te weten:

  • De prijzen zijn exclusief 21% btw, eventuele brandstof en transportkosten.
  • IJs in bakken van 5L. Ook via ons te bestellen.
  • Het is niet toegestaan om met onze voertuigen te rijden. Onze foodtrucks zijn uitsluitend bedoeld als blikvanger en semi-mobiele werkplek.

Optioneel met:

  • IJskoffiemachine (€50,-)HUURPRIJS:
Per dag: €150,00
Elke dag extra: €100,00
Prijs langere termijn op aanvraag
Tre In Viaggio
John F. Kennedylaan 236a
5981 WX Panningen

+31(0)6 33323749
info@treinviaggio.nl


© 2023 Tre In Viaggio
Website Design:
Ontwerpburo M

Website Development:
Wabbes Media & Design